A NEW LOOK EVERY DAY

Prestige - Your Eyewear

Træd ud i sollyset, eller ind i rampelyset med Prestige! Valget er dit. Uanset ved du at solbriller er i fokus. Prestige er Sverige best sælgende solbrille varemærke og sælger også virkeligt godt i resten af skandinavien. Siden Prestige blev lanceret i 1987, har mærket taget store markedsandele og opnået en stærk position på det skandinaviske marked. Årvågenheden på trends er stor og varemærke identiteten er stærk.

Prestige er et med folket! Prestige målrettes til den stil-bevidste person, som værdsætter stil og design. Med Prestige har du råd til ”A new look every day”. Det er noget som mange mennesker har forstået og som årligt køber solbriller fra Prestige brede kollektion. Hvert år lanceres en ny kollektion af solbriller, der følger tidens trends, både i forhold til farver, former og stil. Prestige repræsenterer det nyeste i solbrille moden og får ofte opmærksomhed hos mode redaktører og bloggers, som bruger Prestige som reference til det nutidige og fremtidige  inden for solbrille mode.

Prestige tilbyder også en hel kollektion af læsebriller med både fast styrke og klar linse. Brillerne er moderigtige og passer både til ham og hende, uanset alder.

Prestige sælges i sportsbutikker, parfumerier, færger, lufthavne rundt omkring i skandinavien.

 

 

 

 

RETRO

De største klassikere fra solbrille historien

LÆS MERE

AVIATORS

Aviators eller pilot briller, er de absolut klassiske briller skabt i 1930’erne

LÆS MERE

SPORT

Ergonomiske og stilede briller til sporty mennesker

LÆS MERE

GLAMOUR

Smukke solbriller for mennesker der værdsætter en smule glamour

LÆS MERE

Vil du vide mere om Future?

Pia Rugh Andersen

Pia Rugh Andersen

Salgskonsulent

pia@futuredanmark.dk
Vivian Endru Larsen

Vivian Endru Larsen

Salgskonsulent

vivian@futuredanmark.dk
Vis alle kontakter