STYLISH WHENEVER

Granite

Granite Eyewear er Future’s næst ældste varemærke og består af en kollektion af både sol- og læsebriller. Granite har siden sin start i 2002 haft tid til at vokse og blive et respekteret varemærke inde for dets segment.

Granite solbriller er en parallel til Prestige. Granite har en høj varemærke årvågenhed i sin målgruppe, der køber solbriller ud fra en mere spontan natur. Varemærket er med sin omfattende kollektion, og sin tilgængelighed i butikkerne, blevet meget populært i det bredere publikum. Solbrillerne er meget populære og er et varemærke der kan blive set, båret både af drenge og piger af alle aldre. Du kan alltid finde et par solbriller fra Granite kollektion der passer lige præcis dit ansigt.

Granite læsebriller består af en moderigtig kollektion. Læsebrillerne tilbyder god kvalitet til en fornuftig pris og passer til den der vil se lidt bedre når de læser, eller dem der bare vil bruge dem som mode tilbehør.

Granite Eyewear bliver solgt i sportsbutikker, apotekere og lufthavne i Danmark. Granite sælges også i mange europæiske lande, deriblandt i stormagasiner, færger og i told fri butikker.

 

 

TREND

De største klassikere fra solbrille historien

LÆS MERE

CLASSIC

Klassiske solbriller, hvis du vil have en ren og simpel brille til enhver lejlighed

LÆS MERE

SPORT

Ergonomiske og stilede briller til sporty mennesker

LÆS MERE

READERS

Moderigtige læsebriller med forskellige styrker

LÆS MERE

Vil du vide mere om Future?

Claus Larsen

Claus Larsen

Direktør Danmark

claus.larsen@futuredanmark.dk
Lars Truelsegaard

Lars Truelsegaard

Salgskonsulent

lars@futuredanmark.dk
Kristina

Kristina

Salgskonsulent

kristina@futuredanmark.dk
Pia Rugh Andersen

Pia Rugh Andersen

Salgskonsulent

pia@futuredanmark.dk
Vis alle kontakter