MAKES IT ALL LOOK GOOD

Bliz Polarized Sunwear

BLIZ Polarized Sunwear består af en kollektion af polariserede solbriller med stor optisk kvalitet.

BLIZ Polarized tilbyder ikke kun stil og design, men tilføjer også en skøn funktion. Få blændfrit syn med en forøgede kontraster og klarhed.

Markedet i Sverige og skandinavien for polariserede solbriller er stort og har potentiale til at vokse yderligere. Der har indtil videre været kun været få andre varemærker, og kendskaben til hvad polariserede solbriller er og hvordan de virker er stadig relativt lav.

Vi har udnyttet denne markeds mulighed og bredt vores produkt portfolio yderligere ud, nu med en hel kollektion i polariserede solbriller i BLIZ. Siden lanceringen i 2007, har BLIZ Polarized formået at etablere en god position på markedet og er idag et velkendt varemærke med et godt salg. Top atleter i skandinavien der bruger BLIZ Polarized er for eks: Charlotte Kalla, Marcus Hellner og Marit Bjørgen, for at nævne et par stykker.

Varemærket er repræsenteret i flere lande og fortsætter med at vokse globalt. BLIZ Polarized bliver primært solgt i sportsbutikker, men også i stormagasiner, og told fri butikker.

 

 

Vil du vide mere om Future?

Pia Rugh Andersen

Pia Rugh Andersen

Salgskonsulent

pia@futuredanmark.dk
Vivian Endru Larsen

Vivian Endru Larsen

Salgskonsulent

vivian@futuredanmark.dk
Vis alle kontakter