AKTIV SOLBRILLER TIL AKTIVE MENNESKER

Bliz Active

Bliz Active er det sporty varemærke i Bliz familien. Bliz Active, som bliver solgt hovedsageligt i sports butikker, har et meget godt og positivt omdømme i segmentet for tekniske sports solbriller, goggles og hjelme. Varemærket har siden sin start i 2007 vokset eksponsionelt og har fået vigtige markedsandele, hovedsageligt i Sverige, men også i andre nordiske lande og globalt set.

Bliz Active kollektionen består hovedsageligt af tekniske sports solbriller til mange forskellige sportsgrene og ansigtsformer. Adskellige af modellerne er alsidige og kan derfor bruges til forskellige sportsgrene, som gøre varemærket meget attraktivt for folk som lever en sund og sporty livsstil. De sportsgrene vi fokuserer på er hovedsageligt Langrend, Cykling og løb.

Bliz Acitve goggles er det næststørste segment i varemærket og indeholder en komplet kollektion af ski goggles til alle som elsker sne! Bliz har goggles til alle aldre og ansigter med et stærkt fokus på sikkerhed, komfort og funktionalitet.

Bliz Active solbriller er et svensk varemærke med al dets baggrund og fokus på den nordiske arv. Men varemærket er ikke kun unikt pga det svenske design, det er også unikt fordi mange modeller har tekniske egenskaber og funktionaliteter der ikke kan findes hos lignende varemærker i dets pris segment. Dette gør Bliz utroligt konkurrence dygtigt på det globale marked.

Bliz Active har siden starten i 2007 modtaget betydelig medie opmærksomhed, hvilket også har hjulpet til at gøre varemærket til hvad det er i dag. Bliz Active har blandt andet opnået stor succes i Langrend og meget af varemærkets totale succes ligger i dette segment. Superstjerner som Martin Johnsrud Sundby, Charlotte Kalla og Kaisa Mäkäräinen er bare et fåtal af navne der umiddelbart er under kontrakt med Bliz Active. Vi bruger stolt landsholdslogoer fra flere lande vi sponserer som, Sverige, Norge, Finland, Rusland, Estland, Italien, Canada og Schweiz.

Spændende nye produkter bliver konstant udviklet og introduceret på markedet, på samme tid som flere interessante top atleter indenfor flere sportsgrene tilsluttes Bliz holdet. Varemærket har et kæmpe potentiale på det globale marked, om end vi kun har set begyndelsen på dette fantastiske varemærke.

 

 

Snow Goggles

Med superb design og komfort, Bliz goggles har den bedste beskyttelse i de mest krævende vinter sportsgrene

LÆS MERE

Sports Glasses

Funktionalitet og alsidighed for enhver udendørs aktivitet. Bliz tilbyder superb ydeevne, mens du fokuserer på din sport

LÆS MERE

Helmets

Første klasses hoved beskyttelse når du har brug for det. Pålidelig og behagelig, til alle vinter aktiviteter

LÆS MERE

Displayløsninger

Vi arbejder med flere forskellige displayløsninger som tager udgangspunkt i kundens unikke behov og ønsker. Vi tilbyder både store display til gulvet samt mindre løsninger til disken. Der ud over tilbyder også tilpassede løsninger til ophæng i hyldefag eller på væg.

Vi samarbejder med flere leverandører omkring butiksindretning for at sikre at vi altid kan tilbyde et højt niveau inden for design og kvalitet. Vores displayløsninger er moderne, praktiske og udformede med fokus på maximalt salg. Vi arbejder desuden altid med tydelig produkt og prisinformation for at underbygge salget ud af butik.

Vi kan i visse tilfælde speciel justere vores eksponeringsløsninger så de passer bedre ind i kædens eller butikkens profil.

Vil du vide mere om Future?

Pia Rugh Andersen

Pia Rugh Andersen

Salgskonsulent

pia@futuredanmark.dk
Vivian Endru Larsen

Vivian Endru Larsen

Salgskonsulent

vivian@futuredanmark.dk
Vis alle kontakter