THIS IS

FUTURE EYEWEAR

Future Eyewear Group Danmark

Future Danmark er et datterselskab af Future Eyewear Group Sweden AB, som har eksisteret siden 1984. Helt fra starten har fokus være rettet mod salg af solbriller.

I 1987 blev vores første eget varemærke, Prestige, født. I dag er Future Eyewear Group markedets største leverandør inden for det brede midt pris segment i Skandinavien. Vi sælger omkring 2 millioner sol-, læse- og sportsbriller om året. Future Eyewear Group er nu vokset til at være et internationalt kendt selskab og distribueres i 15 lande rundt om i verden.

Siden 1999 har Future Eyewear Groups produkter i Danmark været forhandlet og distribueret under navnet Prestige Danmark, men har i efteråret 2009 under ny ledelse skiftet navn til Future Danmark. Future Danmark forhandler Future Eyewear Groups egne varemærker inden for sol-, læse- og sportsbriller, samt ski goggles.

THE FUTURE

BUSINESS CONCEPT

Forretnings koncept

Future Eyewear Group skal tilbyde de bedste valg for kunder med hensyn til design, kvalitet og pris for sol, sport og læsebriller samt yderligere kompatible produkter.

Future, har som et ledende firma i norden, haft omfattende erfaring og viden til både produkter og markeder. Siden firmaet blev skabt, har vi konstrueret en omfattende og solid varemærke portfolio. Alle varemærker er vores egne og har en stærk position i markedet. Det er meget vigtigt for os at positionere de forskellige varemærker rigtigt, så de kan være så unikke og konkurrence dygtige som muligt. Derfor er vi forsigtige med hvilke varemærker vi sælger til vores forskellige kunde grupperinger.

Vi tror på en god blanding af vores brillers varemærker i butikkerne, for at være attraktive og nå flere kunder. Majoriteten af Futures varemærker er svenske, som er en styrke og sikkerhed. Markedet har tillid til svenske produkter og hvad de står for. Svenske varemærker er ofte associeret med flot design og god kvalitet.

Vi skal også opfylde vores kunders krav om god service og tilgængelighed, der stræber efter en 100% tilfreds kunde. Kunderelationer er meget vigtige for os, og vi vil altid opgradere vores rutiner for at give dig som kunde den bedste service og de ​​bedste muligheder for at finde brillerne efter dit valg.

Vi tager vores ansvar alvorligt

Etik & Miljø

Etik & Miljø

 

For at du kan føle dig tryg, opfylder alle vores produkter de Europæiske standarter og krav for, teknisk dokumentation og EU-overensstemmelseserklæring (CE godkendelse): https://www.fostergrant.co.uk/ppe

 

 • Vi arbejder med miljøet som en integreret del af vores langsigtede strategi i organisationen helt fra ledelses plan, herunder fastsættelse af regler og rutiner for, hvordan miljøarbejdet skal organiseres og køres.
 • Vi tilser at efterleve alle gældende love, regler, aftaler og direktiver.
 • Vi leverer vores produkter på den mest energibesparende og effektive måde som muligt. Som eksempel bruger vi skibsfragt, i stedet for luftfragt, i det omfang det er muligt.
 • Vi arbejder aktivt med pakkemateriale, og bruger kun genbrugs pap, papir og plastik. Vi er tilsluttet REPA, som er et industri og handels system for genanvendelige pakkematerialer.
 • Vi arbejder på at optimere vores egne ruter, således at disse minimerer vores indvirkning på miljøet.
 • Vi tager det miljømæssige aspekt i betragtning, når vi køber it-udstyr og varebeholdninger.
 • Vi arbejder for, i videst mulige omfang at nedbringe brugen af forbrugsvarer ved
  eksempelvis at sende dokumenter, fakturaer, skrivelser osv. elektronisk, i stedet for at udskrive og sende dem med posten.
 • Vi favoriserer leverandører, der kan påvise en aktiv indsats på det miljømæssige område.
 • Vi vælger, ved alle aftaler, den leverandør, der har det bedste miljøarbejde i de tilfælde, hvor to leverandører er sammenlignelige.
 • Future er medlem af BSCI (Business Social Compliance Initiative). Ud over vores medlemskab,har vi har godkendt og certificeret revision af vores produktionsfaciliteter.
 • Future arbejder i overensstemmelse med EU-regler om kemikalier - Reach - som administreres af ECHA, Det Europæiske Kemikalieagentur.
 • Fra i 2012 er vi stolte af at være den første brille leverandør i Europa til at lancere rammer fremstillet af 100% genbrugsmaterialer. Denne kollektion er fuldt certificeret af GRS (Global Recycled System)

 

 

 

Have questions?

Contacts us, and we will quickly provide you with the answers you need!

Contact us

Vil du vide mere om Future?

Pia Rugh Andersen

Pia Rugh Andersen

Salgskonsulent

pia@futuredanmark.dk
Vivian Endru Larsen

Vivian Endru Larsen

Salgskonsulent

vivian@futuredanmark.dk
Vis alle kontakter